SkiMaquis

Bij SkiMaquis weten we de weg!

Een mooie vakantie is als een pot smeuïge pindakaas: jammer als de bodem in zicht is. Wij kijken graag verder dan de bodem. Want wie goed zoekt, wordt soms beloond met een verborgen schat, een pareltje. En daar houden we bij SkiMaquis van.

Ski

Vanuit die drive bieden we je op wintersportdeluxe.nl een uitgebreide selectie van bijzondere chalets, luxe appartementen en kwaliteitshotels in Frankrijk, Oostenrijk & Zwitserland. Ontzorgen, dat is wat wij doen. Denk hierbij aan de vele services die we bieden; van skipassen die je vooraf ontvangt en top of the bill skimateriaal tot privévervoer of zelfs een chef-kok die heerlijke maaltijden voor je op tafel tovert.
Zorgeloos genieten .. Dat is waar Ski voor staat in SkiMaquis.

SkiMaquis wintersportdeluxe ontdekcorsica luxe wintersport Corsica vakantie skivakantie sneeuw zon ski maquis

Maquis

Maquis staat voor het mooie eiland Corsica, waar de Morenkop al 3 eeuwen het trotse symbool van onafhankelijkheid is en waar de geurige maquis je zintuigen prikkelt. Op ontdekcorsica.nl vind je een zeer divers aanbod van campings, vakantieparken, hotels, villa's, chambres d'hôtes en appartementen. We bieden je road trips met de auto, rondreizen met eigen of gehuurde motor en georganiseerde reizen per luxe touringcar. Of met een vast reisdoel, dat kan natuurlijk ook. Alles is mogelijk: wij leveren maatwerk en denken graag met je mee.

Off the beaten track

Dat is wat we doen. En wat we doen, doen we graag goed.

Wij voegen regelmatig nieuwe accommodaties toe aan ons aanbod. In sommige periodes doen we dit zelfs dagelijks. Zo hopen we jou te verleiden onze websites regelmatig te bezoeken. Er is immers elke keer iets nieuws te beleven. Lang verhaal kort: onze websites moet je zien als etalage. In het magazijn liggen nog veel meer mooie reizen op je te wachten!

Tot gauw | see you soon | à bientôt | a prestu bij SkiMaquis!