Merci

Merci dat jij er bent ...

De uitdaging was een professionele reisorganisatie optuigen met beperkte middelen. In no time. En wat is het dan fijn als je een goed netwerk hebt!

Merci!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Zoveel steun van vrienden, familie, kennissen en bedrijven. Ongekend & hartverwarmend! We bedanken de maker van ons bijzondere logo en onze frisse visitekaartjes, Evert-Jan Hielema van DTP-studio XLent. Arnoud de Niet en Roxanne Jankowski van DenCom voor het realiseren van de telefooncentrale en het meedenken over eventuele mogelijkheden in de toekomst. Financieel brein Menno de Goede gaat ons helpen de fiscus tevreden te houden. IT-man Tim van Norde dacht met ons mee over branding en andere gewichtige zakenUn grand merci à Natasja Beumer voor het beschikbaar stellen van haar foto's van het mooie Corsica. Onze partners danken we voor hun geduld, hun hulp en hun meedenken.

Alle andere mensen die we hier niet met naam en toenaam noemen: dank voor jullie vertrouwen, likes en frisse blik. Wij zijn trots op wat er staat en blijven op jullie rekenen waar het verbeterpunten betreft. Maar gewoon een compliment mag natuurlijk ook.

Katja

Elian: best side kick ever!

Wij danken Francofiel Elian Thiescheffer - van den Beld voor de vele uren brainstormen in de spannende aanloop naar het live gaan. Inmiddels zijn we vele dejeuners verder en weten we wat we aan elkaar hebben. Elian is een trouwe volger en laat onze naam vallen waar ze kan. Kijk, en daar houden wij van 😉 Hieronder lees je waarom ze SkiMaquis een warm hart toedraagt:

Elian Thiescheffer - van den Beld

Vive les vacances en France!

"Als klein kind kwam ik vroeger bijna jaarlijks in Frankrijk voor de zomervakantie. Vele regio’s en departementen heb ik met mijn ouders en broertje bezocht. En overal die heerlijk ontspannen Franse sfeer. Met een moeder die lerares Frans was, is de spreekwoordelijke appel niet ver van de boom gevallen; ook ik heb Frans gestudeerd. Weliswaar geen lerarenopleiding, maar een zakelijke variant.

Na mijn afstuderen heb ik jaren met veel plezier gewerkt voor Renault Nederland en Citroën Nederland. Bij beide automerken was ik verantwoordelijk voor marketing & communicatie. Zaken doen met Frankrijk en de Fransen wordt door veel Nederlanders als  lastig ervaren, maar ik heb het juist altijd heel leuk gevonden; “c’est le ton qui fait la musique”….!

Eind 2017 ben ik met een opleiding Toeristisch management begonnen. Via een wederzijdse kennis leerde ik Katja kennen. Wat een bevlogen, enthousiaste en professionele (Frankrijk) vakantie-expert is zij! Met genoegen mocht ik helpen met het opstarten van dit nieuwe concept voor (rond)reizen voor elk budget op het mooie eiland Corsica. Ik leer enorm van haar jarenlange ervaring in de reisbranche. Onze brainstormsessies zijn erg gezellig: zet een stelletje Francofielen bij elkaar en je hebt een hoop lol!

Laat jouw reis op Corsica op het lijf geschreven zijn. Je t’invite…….. à bientôt chez SkiMaquis!"

SkiMaquis wintersportdeluxe ontdekcorsica Merci thank you bedankpagina neonletters