CliniClowns

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten, zorgen de clowns dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken. Ze spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling. Maar de professionele grappenmakers bezoeken ook psychiatrische instellingen, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholenkinderdagverblijven en zorginstellingen voor mensen met dementie.

SkiMaquis wintersportdeluxe ontdekcorsica Cliniclown collage kinderen clowns ziekenhuis rode neuzen logo

Skimaquis en Cliniclowns

Laat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en laat mensen met dementie zich gezien en gehoord voelen. Een bezoek van de clowns ontroert, ontspant en geeft plezier. Een beetje verbeeldingskracht doet wonderen. SkiMaquis draagt CliniClowns een warm hart toe en wil een steentje bijdragen: van elke boeking die jij bij ons maakt, doneren wij € 2. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Collage CliniClowns dementie SkiMaquis

Een beetje verbeeldingskracht ..

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele clowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt de organisatie bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters zoals jij die ons met geld, tijd en kennis steunen. Heel erg bedankt voor jouw support!

Het bijzondere werk van de CliniClowns