WintersportDeluxe

VAN JODELAHITI TOT GÉNÉPI: BIJ SKIMAQUIS WETEN WE DE WEG

Wij bieden een uitgebreid aanbod van luxe chalets, catered chalets, mooie residences met grote appartementen en luxe 4* en 5* hotels in Frankrijk, Oostenrijk & Zwitserland. Op prachtige locaties, aan de piste, in het dorpscentrum, met wellnesscentrum of zelfs een privé zwembad en/of hot tub op het terras met een waanzinnig uitzicht.

Daarnaast bieden wij diverse services, waaronder: skimateriaal, skipassen, skilessen, catering en reisverzekeringen. Ook regelen wij graag je vervoer. Denk hierbij aan een huurauto, transfer of vlucht.

SkiMaquis wintersportdeluxe luxe wintersport Frankrijk Oostenrijk Zwitserland sneeuw skivakantie gekleurd snowboard

Off the beaten track

Dat is wat we doen. En wat we doen, doen we graag goed. Onze website WintersportDeluxe moet je zien als etalage. In het magazijn liggen nog veel meer mooie reizen op je te wachten.
Met zorgvuldig opgebouwde relaties en verregaande kennis van de bestemmingen durven we ons specialisten te noemen. De accommodaties die wij voor je selecteerden, zijn altijd dik in orde. Maar wil je er écht warmpjes bijzitten, dan is onze selectie high end chalets het overwegen waard.

Groepsreis

Ben je op zoek naar een verrassende groepsreis met cachet? Wij helpen je graag het hele traject te regelen. Van jouw bedrijfslogo op de hoofdsteun in het vliegtuig tot een onvergetelijke wandeling met lama’s door Winter Wonderland.

Wintersport: een passie om te delen.
En dat doen we graag!