VillasOnderDeZon

VAN BUITENKEUKEN TOT PIEDS DANS L’EAU: BIJ SKIMAQUIS WETEN WE DE WEG

Villa. Waarschijnlijk doet het woord alleen al je dagdromen van koel marmer, sfeervolle houten vloeren of juist van tapijten waar je tot aan je enkels in wegzakt..

Villa Monte Ortu Calvi Balagne Corsica Frankrijk

LEVEN OP GROTE VOET

Villa staat voor een woningtype waar het niet op een vierkante meter aankomt. Vakantie vieren in een villa, da’s dus ruim leven. Villa’s hoeven heus niet zo groot te zijn als het Château de Versailles maar ze moeten dus wel groot(s) aanvoelen! De belangrijkste eigenschap van een villa van Villasonderdezon is natuurlijk de classy, luxueuze inrichting. Of je nu op zoek bent naar een villa in moderne stijl of kiest voor een authentiek landhuis, je kunt pas écht van een villa spreken wanneer interieur en exterieur in harmonie zijn en er is gekozen voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen.

GROEN GROENER GROENST

De grootste troef van vakantie vieren in een villa? Je bent altijd omgeven door groen. Of blauw. Groen van je ‘eigen’ tuin of – minstens zo fijn – het groen van omliggende parken en bossen. En blauw van ‘not a cloud in the sky’ en de verleidelijk glinsterende zee.

TOT GAUW | SEE YOU SOON | À BIENTÔT BIJ SKIMAQUIS!

www.villasonderdezon.nl