Judith

 

Zorgeloos genieten..

Ik heb het Frans altijd een mooie taal gevonden en Frankrijk een heerlijk vakantieland. In mijn jeugd zijn wij heel wat jaren op vakantie geweest in Frankrijk. Wat een prachtig land! En ook nu kom ik nog erg graag in La douce France.

Na een aantal jaren voor de ANWB te hebben gewerkt ben ik in 2005 bij reisorganisatie Het Frankrijk Huis begonnen. Daar heb ik uiteindelijk bijna 13 jaar gewerkt. Eerst op de reserveringsafdeling, maar al snel werd dit aangevuld met andere taken zoals de administratie, boekhouding, IT en Supervisor van het team. Het leuke aan een kleine specialistische touroperator is dat je ontzettend veel over het land leert. Vooral in de wintersportgebieden heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Enthousiast word ik nog altijd van al die mooie appartementen, luxe hotels en prachtige chalets met een fantastisch uitzicht, privézwembad of - het toppunt van luxe - een jacuzzi op het terras!

Het laatste halfjaar rees steeds vaker de gedachte om een eigen reisorganisatie te starten. Dat heeft mij doen besluiten Het Frankrijk Huis te verlaten. In Emilie Toulis (die begin 2020 afscheid nam om zich op haar eenmanszaak en gezin te kunnen richten) en Katja Landeweerd vond ik 2 enthousiaste compagnons met dezelfde visie, gedrevenheid, kennis en ervaring. Het begin van SkiMaquis. Een nieuwe uitdaging, dat werd tijd! Nog meer ervaring opdoen, nieuwe dingen leren en mijn kennis vergroten. Nu ook op andere vlakken. En niet meer 's morgens het gehaast om mijn 2 jongens naar school te brengen om vervolgens op tijd op het werk te kunnen zijn. Wat een vrijheid!

Vol enthousiasme ga ik graag voor jullie aan de slag. Tot binnenkort!