Facebook Demo

SkiMaquis

Reisorganisatie
164

Reisorganisatie gespecialiseerd in luxe wintersportvakanties en reizen naar Corsica voor elke portemonnee.

SkiMaquis

SkiMaquis

2 weeks 1 day ago

Und jetz mit ein Jodel! 5 tips voor après-ski in je eigen huis of appartement 😎

SkiMaquis

SkiMaquis

2 weeks 1 day ago

Après-ski 2.0

SkiMaquis

2 weeks 4 days ago

Update over Corsica

SkiMaquis

4 weeks 1 day ago

En weer een leuk bericht na terugkomst, dit keer van Bas en zijn gezin. Zij gingen o.a. een weekje naar camping Arinella Bianca aan de oostkust:

"Was helemaal top en echt een super eiland. Tweede locatie ook helemaal top.... mooie plekken gezien. Als jullie meer willen horen let me know dan bel ik maandag ff (typend wordt t lang hahahaha).

Echt top, dank voor de hulp en locaties .. helemaal genoten!"

SkiMaquis

1 month 1 day ago

Deze klanten zijn net terug uit Corsica. En wat zijn ze blij dat ze tóch gegaan zijn! 😊 Lees mee:

Hallo Katja,
Hier even een berichtje van ons over onze reis naar Corsica.
Wat zijn we blij dat we toch nog gegaan zijn!
We hebben bijna niets gemerkt van de corona-maatregelen, behalve regelmatig een mondkapje op in winkels.
Verder hebben we er weinig van gemerkt, het was toch drukker met toeristen dan we verwacht hadden, dus soms lukte het niet altijd even goed om afstand te houden op de toeristische plekken.

Na een lange reis kwamen we dinsdag 14 juli aan op Corsica en zijn toen naar onze accommodatie Les Jardins de Mathieu bij Porto-Vecchio gereden. Wat een prachtige plek!! Omringd door bergen, natuur en stilte hadden we een heerlijk huisje met een terras voor onszelf, met heel veel privacy. Het voelde echt als ons plekje en mede daardoor hebben we zeer genoten van onze vakantie.

Het huisje is pas nog gerenoveerd en ziet er vanbinnen mooi, hip en fris uit. Verder een heerlijk zwembad en jacuzzi, en allemaal erg vriendelijke mensen, zowel de eigenaren, als de andere gasten (allemaal Frans sprekenden). Het was net 1 grote familie, zeker tijdens de table d'hôtes waar we 's avonds aan konden schuiven voor het diner. We hebben niet eerder in een chambre d'hôtes gezeten, maar we vonden het een bijzonder geweldige ervaring! Lekker kleinschalig en de eigenaren waren heel gastvrij. Echt een vakantie tussen de locals.

Verder hebben we natuurlijk uitstapjes gemaakt in de omgeving. Gewandeld, gezwommen in het heerlijk heldere water van de natuurlijke zwembaden, stadjes bezocht, wijnproeverijen gedaan en ook gerelaxt.
Kortom, een erg geslaagde vakantie!

Nogmaals bedankt voor het regelen en fijne contact!

Hartelijke groetjes,
Arjan en Anne

Benieuwd naar de fijne stek van Arjan & Anne? Klik dan op de foto!

SkiMaquis

SkiMaquis

1 month 1 week ago

Dit jaar moesten veel mensen hun wintersportvakantie afbreken of zelfs annuleren 😷 Erg vervelend natuurlijk, maar hoe is dat komend jaar? Kunnen we in de winter 2020-2021 weer veilig op wintersport?

De vraag of we weer zorgeloos op wintersport kunnen, is lastig te beantwoorden. Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland zijn weliswaar open voor toeristen, maar de regels verschillen per land. En de Nederlandse overheid trekt nogal eens de 'oranje kaart'.

De Alpenlanden hebben hun eigen officiële kanalen met regels omtrent corona. Ons advies is de volgende sites goed in de gaten te houden:

Frankrijk → www.gouvernement.fr/info-coronavirus
Oostenrijk → www.bmlrt.gv.at/tourismus/corona-tourismus.html
Zwitserland → www.bag.admin.ch/bag/de/home.html

Op de site www.nederlandwereldwijd.nl/ vind je het officiële reisadvies per land.

SkiMaquis

SkiMaquis

2 months 2 weeks ago

Nieuws uit Corsica!

SkiMaquis

SkiMaquis

3 months 4 weeks ago

Wat een heerlijk nieuws!

SkiMaquis

SkiMaquis

4 months 6 days ago

Goed nieuws voor mensen die naar #Corsica hopen te gaan deze zomer! Gisteren werd bekend dat, als #corona zich gedeisd houdt, de Franse grenzen deze zomer open zullen gaan voor Europese toeristen. Dat heeft de Franse staatssecretaris van Europa en Buitenlandse Zaken Jean-Baptiste Lemoyne aangekondigd. Per wanneer toeristen weer welkom zijn is helaas nog niet bekend. Daarover worden vermoedelijk half juni uitspraken gedaan. Maar ... een volger die in Frankrijk woont liet me weten dat er 25 mei al een concrete datum wordt genoemd .. Croisons les doigts 🤞 #coronavirus #Frankrijk #Corsica

SkiMaquis

SkiMaquis

4 months 1 week ago

Kosteloos annuleren tot 1 oktober 2020!
Wil jij je kunnen verheugen op een mooie ervaring in de sneeuw, maar durf je niet te boeken? Dat snappen we. Daarom hebben we onze partners gevraagd of ze mee willen werken aan onze tijdelijke flexibele annuleringsvoorwaarden. De meeste partners hebben dit initiatief omarmd. Concreet betekent dit dat wanneer je bij ons boekt, jij jouw reis bij de meeste accommodaties kosteloos mag annuleren tot 1 oktober 2020. En we beloven je dat je de aanbetaling van ons terugkrijgt. Dus geen "coronavoucher", maar klinkende munt.

Verder is SkiMaquis aangesloten bij garantiefonds #GGTO. Dit houdt in dat jouw geld verzekerd is en dat jouw vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij in financiële problemen zouden komen.

We hopen je met deze tijdelijke voorwaarden genoeg vertrouwen te geven en zien jouw aanvraag voor een fantastische wintersportvakantie naar Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland graag tegemoet!


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.